Om het 30-jarige jubileum van The Fresh Prince Of Bel-Air te vieren, is het landgoed waarin de show zich afspeelde komende maand een aantal nachten te huur.
Volledig scherm
Om het 30-jarige jubileum van The Fresh Prince Of Bel-Air te vieren, is het landgoed waarin de show zich afspeelde komende maand een aantal nachten te huur. © EPA

Huis uit hitserie The Fresh Prince Of Bel-Air te huur

Fans van The Fresh Prince Of Bel-Air kunnen een bijzondere overnachting boeken in Los Angeles. Om het 30-jarige jubileum van de hitserie te vieren, is het landgoed waarin de show zich afspeelde komende maand een aantal nachten te huur.

  1. Stromae blijft concerten annuleren om gezondheid, net als in 2015: ‘Even dacht ik dat ik gek werd‘
    PREMIUM

    Stromae blijft concerten annuleren om gezondheid, net als in 2015: ‘Even dacht ik dat ik gek werd‘

    Stromae (38) voelt zich niet ‘formidable’. De zanger moest de afgelopen dagen maar liefst zes concerten van zijn Franse tournee annuleren. ,,Omwille van medische redenen”, communiceert het management. Fans maken zich zorgen om de gezondheidstoestand van hun muzikale held. Niet onterecht, want Paul Van Haver, zoals de artiest echt heet, was eerder al een lange periode uit de running door een slechte reactie op een antimalaria-medicatie en een zware burn-out.