Volledig scherm
Jan Versteegh © Instagram Jan Versteegh

Jan krijgt bezoek op de wc, Geraldine gaat terug in de tijd

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Miljuschka Witzenhausen denkt daar net zo over. De bak-koningin deelt een foto in een uitdagende outfit. ‘Sunday funday’, schrijft ze erbij.

Een moeilijke dag voor Leontine Borsato. Vandaag is het twee jaar geleden dat ze haar moeder verloor. ‘ Voor altijd in mijn hart’, schrijft ze bij een mooie foto waar ze samen op staan.

Tygo Gernandt is vandaag in een knuffelbui. En daar gebruikt hij mooi zijn ‘beste gappie’ voor.

Daar gaat je privacy, Jan! De presentator kan niet eens meer ‘rustig kakken’ met kinderen in huis, zoals hij het zelf omschrijft.

Herken jij Geraldine Kemper op deze foto? De presentatrice kan in ieder geval wel lachen om haar pony, babyvet én witte oogschaduw.

André Hazes en zijn gezin zijn weer op Nederlandse bodem. De zanger vierde vakantie op Aruba en zet chauffeur Junior nog even in het zonnetje. ‘Hij is zo top! Plekje in mijn hart.’ 

Pleun Bierbooms weet hoe ze haar vrije zondag gaat besteden: knuffelen met puppies.

 1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
  PREMIUM
  Carine Crutzen

  ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

  Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.
 2. Operazanger Henk Poort scoort met metalversie Sound of Silence
  Beste Zangers

  Operazan­ger Henk Poort scoort met metalver­sie Sound of Silence

  Opera- en musicalzanger Henk Poort heeft gisteravond diepe indruk gemaakt op de kijkers van tv-programma Beste Zangers. Nightwish-zangeres Floor Jansen was de hoofdgast van de avond en daarom ging de bariton volledig uit zijn comfortzone door een metalversie te zingen van Simon & Garfunkels The Sound of Silence. Dat werd gewaardeerd in binnen- en buitenland: Poort staat op nummer 1 op iTunes en Nightwish-fans uit alle windstreken schuiven hun enthousiasme niet onder stoelen of banken op YouTube.