Jan Versteegh
Volledig scherm
Jan Versteegh © BSR Agency

Jan showt mislukte rode nagels en Kimberley heeft feestje voor volwassenen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jan Versteegh hoopte op strak gelakte nagels, maar in plaats daarvan zit het knalrode kleurtje overal behalve op zijn nagels.

Kimberley Klaver had gisteren een poolparty voor volwassenen. ‘Veel zon. Veel drank. Veel muziek. Kortom, het was fijn’, aldus de blondine.

Beau van Erven Dorens pakte vanochtend zijn vlieger en vertrok naar het strand. ‘Soms moet ik mezelf even uitlaten. Kwispelen’, schrijft de presentator.

Geen dansende Miljuschka Witzenhausen in een video, ook al geeft ze haar volgers mee dat je de dag met een dansje moet beginnen.

Vlogger Enzo Knol heeft de wc-bril van zijn broertje ‘gesloopt’. Zo lief als hij is kocht hij een vervangend exemplaar mét leuning.

Vijf jaar geleden stond Guus Meeuwis voor zijn 20-jarig jubileum in de Royal Albert Hall. ‘Een meer dan magische avond. Kan niet wachten jullie weer ergens te zien!’, aldus de zanger.

Bibi Breijman en Waylon houden er een opmerkelijk ochtendritueel op na: het stel ruikt aan de voeten van hun dochter Teddy.

Jochem van Gelder mag vandaag 57 kaarsjes uitblazen en blikt terug op zijn jongere jaren toen hij een enorme taart voorgeschoteld kreeg.

Charly Luske is strak in het pak op de gevoelige plaat vastgelegd. ‘Hollands Next Flopmodel’, grapt hij.

Zolang Monique Westenberg omringd is door dieren, vermaakt ze zich opperbest.

Cabaretier Alex Klaasen heeft zijn verjaardag coronaproof gevierd en dat beviel hem prima. ‘Volgend jaar doen we het gewoon weer zo’.