Johnny de Mol opnieuw het theater in

Johnny de Mol heeft zijn theatertour verlengd. De televisiemaker stond in september en oktober met zijn show Hier is de Mol op de planken. Hij gaat vanaf februari 2020 wederom 25 voorstellingen verzorgen.

In zijn voorstelling vertelt De Mol zijn levensverhaal en zingt hij een aantal nummers. Vandaag komt het nummer Mama uit de show uit met behorende videoclip. De Mol noemt het een ode aan de powervrouw. 

Ode aan alle vrouwen

Het liedje is geschreven door Julia Schellekens, de dochter van schrijfster Saskia Noort. Het is volgens Johnny een ode aan alle vrouwen. ,,Het zit aan het einde van de voorstelling”, zegt hij in Ochtend Show To Go op deze site. ,,Omdat iedereen er naar vroeg, hebben we daar gehoor aan gegeven.”

In de clip komt zijn moeder Willeke Alberti ook voorbij. De zangeres wordt op 3 februari 75 jaar en viert dat met een groot optreden in het Concertgebouw in Amsterdam op 25 februari. Zoon Johnny gaat dus weer het theater in, waar hij niet alleen zingt, maar ook vertelt over zijn onstuimige liefdesleven, zijn 'gekke familie’ en de vluchtelingenproblematiek. De Mol jr. helpt al jaren vluchtelingen op het eiland Lesbos. 

Johnny noemt zijn theatervoorstelling een van de leukste dingen die hij ooit heeft gedaan. ,,En alles met een beetje humor hè?” besluit de programmamaker.

Volledig scherm
© ANP Kippa
  1. Bridget Maasland eist 7500 euro van Privé in kort geding: Ik zweer op mijn zoon dat er verder niets gebeurd is

    Bridget Maasland eist 7500 euro van Privé in kort geding: Ik zweer op mijn zoon dat er verder niets gebeurd is

    Presentatrice Bridget Maasland eist een rectificatie en een schadevergoeding van 7500 euro van weekblad Privé. De 45-jarige vriendin van André Hazes spande kort geding tegen het blad aan na een verhaal over een avond in 2014 dat volgens haar niet klopt. ,,Er is een zoen geweest, misschien zelfs een heftige zoen. Maar ik zweer op mijn zoon dat er verder niets gebeurd is.” Privé zegt dat het niet bij zoenen alleen gebleven is.