Volledig scherm
Katy Perry. © Andy Kropa/Invision/AP

Katy Perry weer beschuldigd van seksueel wangedrag: ‘Ze probeerde mij te kussen’

Slechts enkele dagen nadat Katy Perry door model Josh Kloss beschuldigd werd van seksueel wangedrag, komt ook een Russische presentatrice naar buiten met klachten over de zangeres. Volgens Tina Kandelaki probeerde Katy haar zonder haar toestemming te kussen, aldus Russische media.

Kandelaki beweert dat Perry haar probeerde te kussen op een feestje. ,,Ik werd uitgenodigd op een feestje waar Katy Perry, die dronken was, me uitkoos als een object waar ze haar passie kon op botvieren”, aldus het tv-gezicht. ,,Ik kon me gelukkig verweren en Katy vond al vlug een ander slachtoffer om mee te knuffelen en te kussen.”

Perry heeft nog niet gereageerd op de beschuldigen, ook niet op die van Josh Kloss. Haar fans en vrienden gaan wel in de aanval en beweren dat Kloss  zijn verhaal verzonnen heeft om zelf in de spotlight te kunnen staan. De acteur blijft bij zijn bewering dat Perry zijn broek en ondergoed naar beneden trok op een feestje, maar de man die het feestje organiseerde meent zich niets van het incident te herinneren. 

In het verleden werd de Amerikaanse popster wel al eerder beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Toen ze als jurylid mocht opdraven in American Idol werd ze bekritiseerd voor haar overdreven flirtgedrag met jonge, mannelijke kandidaten. 

19-jarige kandidaat

Eén incident, dat op televisie werd uitgezonden, lijkt erg op het verhaal van de Russische tv-presentatrice. De 19-jarige kandidaat Benjamin Glaze had tijdens zijn auditie vermeld dat hij nog nooit iemand gekust had omdat hij dat moment enkel wilde delen met de juiste persoon. Wat later vroeg Perry hem om naar haar toe te komen omdat ze hem een kus op zijn wang wou geven. De jongen stemde hiermee in, maar op het laatste moment draaide ze haar gezicht waardoor ze de tiener vol op de mond kuste. ,,Ik voelde me hier erg ongemakkelijk bij”, liet de jongen optekenen. ,,Als ze het gevraagd had, had ik ‘nee’ gezegd.”

  1. Simon Cowell loopt boos weg bij auditie van man die portret schildert met geslacht

    Simon Cowell loopt boos weg bij auditie van man die portret schildert met geslacht

    Britain's Got Talent-jurylid Simon Cowell is woest de zaal uit gelopen tijdens de auditie van de excentrieke Australische kunstenaar Tim Patch (70), die al sinds 2006 schildert met zijn geslachtsdeel. Patch, die optreedt onder de naam Pricasso, wilde op het podium in een paar minuten tijd een kleurig dubbelportret maken van Cowell en zijn collega David Walliams. Maar al bij de eerste ‘kwaststreken’ drukte eerstgenoemde op de rode knop, wat zoveel betekent als ‘per direct opkrassen’.