Kevin Hart en zijn vrouw Eniko.
Volledig scherm
Kevin Hart en zijn vrouw Eniko. © EPA

Kevin Hart en zijn vrouw Eniko verwelkomen dochtertje: ‘Klein beetje hemel op aarde’

Gezinsuitbreiding voor Kevin Hart en zijn vrouw Eniko. Het 36-jarige model beviel gisteren van hun tweede kindje, een dochter. Het meisje heeft de naam Kaori Mai gekregen.

 1. Dominic West vertolkt Prince Charles in The Crown: ‘Hij lijkt vooral qua vreemdgaan op de prins’
  Podcast

  Dominic West vertolkt Prince Charles in The Crown: ‘Hij lijkt vooral qua vreemdgaan op de prins’

  Het vierde seizoen van hitserie The Crown van Netflix moet nog beginnen, maar nu is al duidelijk wie de huidige cast gaan vervangen voor seizoen vijf en zes. Imelda Staunton (bekend als Dorothea Omber in de Harry Potter-films) speelt Queen Elisabeth, Jonathan Pryce (Game of Thrones, Pirates of the Caribbean) speelt haar man Prince Phillip en Elizabeth Debicki (Tenet) kruipt in de rol van Lady Di, Princess Diana.
 2. Johnny de Mol onder vuur na ‘grensoverschrijdend gedrag’, Talpa reageert

  Johnny de Mol onder vuur na ‘grensover­schrij­dend gedrag’, Talpa reageert

  Johnny de Mol heeft zich de woede op de hals gehaald van kijkers van het programma Thank You For The Music. In de uitzending van vrijdagavond is te zien hoe de presentator achter een kandidaat gaat staan, zijn armen om zijn middel slaat en meerdere malen in zijn nek ruikt. Kijkers zijn geschokt en beschuldigen De Mol van ‘ongepast’ en ‘grensoverschrijdend gedrag’. Talpa stelt echter dat het fragment uit zijn verband is getrokken.