Volledig scherm
Kim Feenstra. © anp

Kim verliest haar verstand en zieke Simon heeft ‘n knoop in zijn maag

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Au! model en presentatrice Kim Feenstra moest haar verstandskies laten verwijderen en daar heeft ze een serie foto’s van gemaakt.

En ook een baaldag voor Simon Keizer, Nick Schilders muzikale wederhelft, want die ligt met geïrriteerde longen ziek op bed. Geen optreden morgen...

Rob de Nijs is dankbaar voor alle reacties op het nieuws dat hij binnenkort stopt met optreden omdat hij lijdt aan de ziekte van Parkinson.

Lingo-presentator Jan Versteegh heeft geen idee wát hij zojuist heeft gevangen, maar tv-bioloog Freek Vonk schiet hem te hulp: het is een kleine watersalamander.

Motormuis Ruud de Wild is op zoek naar iemand die achterop springt. Misschien dat zijn wel/niet vriendin Olcay Gulsen zin heeft, opperen zijn volgers.

Een vrolijk weekend begint voor Geraldine Kemper zonder kleding.

Wendy van Dijk geniet vandaag nog even na van het sprookjeshuwelijk van haar ex-collega Martijn Krabbé.

Influencer en voormalig Campinglife-presentatrice Gaby Blaaser heeft een blauwe vrijdag.

De kleine van Lil’ Kleine kijkt onschuldig de wereld in en dat maakt moeder Jaimie Vaes heel gelukkig.

Papa, hou jij m’n jassie even vast, zegt Jackie, de dochter van de Volendamse zanger Nick Schilder.

André Hazes laat zich met zijn voetjes op de bank vervoeren naar zijn optredens dit weekend.

Vlogger Bibi Breijman weet niet wat ze moet zonder muts.

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.