Koning Willem Alexander en Koningin Máxima met president Van De Nederlandse Bank Klaas Knot (L) en voorzitter Christine Lagarde van de Europese Centrale Bank (R) voorafgaand aan het diner in het Rijksmuseum.
Volledig scherm
Koning Willem Alexander en Koningin Máxima met president Van De Nederlandse Bank Klaas Knot (L) en voorzitter Christine Lagarde van de Europese Centrale Bank (R) voorafgaand aan het diner in het Rijksmuseum. © Brunopress

Koninklijk paar dineert in Rijksmuseum met kopstukken ECB

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben woensdagavond in het Rijksmuseum in Amsterdam gedineerd met kopstukken van de Europese Centrale Bank (ECB). Die zijn in Nederland omdat de rentevergadering van de ECB eenmalig in Amsterdam plaatsvindt.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”