Volledig scherm
© Charles Sykes/Invision/AP

Liam Hemsworth vraagt officieel scheiding aan van Miley Cyrus

Het lijkt toch echt definitief over en uit tussen Liam Hemsworth en Miley Cyrus. De acteur zou vanwege ‘onoverkomelijke verschillen’ de scheiding hebben aangevraagd. Dat meldt TMZ.

Het echtpaar is volgens bronnen getrouwd onder huwelijkse voorwaarden en heeft geen kinderen. De echtscheiding zal daarom naar verwachting soepel verlopen. Wel hebben ze huisdieren, die ze volgens het management van Miley samen zullen blijven verzorgen.

Vorige week bracht de zangeres haar nieuwe single Slide Away uit, die waarschijnlijk gaat over de beëindiging van haar relatie. Ze werd kort daarvoor zoenend gespot met Kaitlynn Carter, de ex van The Hills-ster Brody Jenner.

  1. Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek

    Koning bedankt Nederlan­ders in India op bijzondere plek

    Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof. Voorafgaand aan de receptie legden Willem-Alexander en Máxima een krans in de hotellobby ter nagedachtenis aan die verschrikkingen.