Volledig scherm
Thomas Berge en Cassidy Roeks © ANP Kippa

Liefde Thomas Berge en Cassidy Roeks bloeit weer op

Voor zanger Thomas Berge (29) en zangeres Cassidy Roeks is drie keer wellicht scheepsrecht. De twee zijn, na twee eerdere breuken, toch weer bij elkaar. Dat vertelde Berge vanavond aan Shownieuws.

,,Cassidy en ik zijn weer een tijdje met elkaar aan het daten”, vertelde een stralende Thomas. ,,Dat is heel fijn, dat is leuk, we hebben het heel erg gezellig en het gaat goed.” De liefde is ook goed voor Thomas' carrière. ,,Dat is zeker een vorm van inspiratie.”

Thomas leerde zangeres Cassidy in 2016 kennen, een paar maanden nadat zijn relatie met Myrthe Mylius, de moeder van zijn zoon Jack (5), strandde. Na anderhalf jaar kwamen Thomas en Cassidy tot de conclusie dat ze het te druk hebben voor een relatie en gingen de twee uit elkaar. Vorig jaar vielen de twee weer voor elkaar, maar in oktober was het wederom over en uit. Hoe lang Thomas en Cassidy nu bij elkaar zijn, is niet bekend.

  1. Miljuschka reageert op plussize-ophef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka reageert op plussize-op­hef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka Witzenhausen(34) heeft gisteren in een openhartig bericht gereageerd op de ophef die is ontstaan nadat ze zichzelf een plussize-model noemde. De bak-koningin vindt het zelf ook maar vreemd dat dames met maat 40 al als ‘vol’ worden gezien. Toch hoopt ze dat haar volgers zich niet gek laten maken door dat gegeven. ‘In dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen, terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt.’