Volledig scherm
Tom Ellis als Lucifer © Netflix

Lucifer houdt fans warm voor vierde seizoen

VideoFans van de Netflix-serie Lucifer moeten nog heel even geduld hebben voordat het vierde seizoen van de serie over de duivel op aarde van start gaat. Tom Ellis, die de rol van de duivel Lucifer speelt, verzacht het wachten een beetje met een video op Twitter waarin hij de eerste drie seizoenen samen vat.

,,Weet je, Lucifer was Gods favoriete engel. Dat waren nog eens tijden”, verzucht ‘de duivel’ terwijl hij een lege ruimte inloopt, op een stoel gaat zitten en voor zichzelf een glas whiskey inschenkt. ,,Waar te beginnen? Wel, ik ben de duivel”, zegt Ellis, waarna een filmpje volgt met fragmenten uit de eerste drie seizoenen, voorzien van Ellis’ eigen cynische commentaar.

Lucifer, de duivel, is zijn saaie leven als Heer van de onderwereld zat en besluit ‘op vakantie’ te gaan naar aarde. Hij strijkt neer in Los Angeles en opent een nachtclub, Lux. In LA raakt hij bevriend met politierechercheur Chloe Decker, die niet wil geloven dat hij de duivel in menselijke vorm is. Hij helpt haar met diverse moordzaken.

Aan het einde van seizoen drie ziet Chloe eindelijk Lucifers ware gezicht. Hoe ze met deze schokkende openbaring omgaat is vanaf 8 mei op Netflix te zien.

tom ellis on Twitter

Just a little catch up of the story so far... Lucifer season 4 comes to @netflix May 8th There's no hiding 😈 https://t.co/icBZz6NZ0g

  1. Beste Zangers? Beste hits! Tientallen miljoenen views voor deze knallers
    PREMIUM

    Beste Zangers? Beste hits! Tientallen miljoenen views voor deze knallers

    Niet The Voice of Holland, niet Holland's Got Talent en ook niet een andere talentenjacht, maar Beste Zangers is het programma om te scoren als artiest. Glennis Grace gaf haar ingedutte carrière een nieuw leven met een dikke nummer 1-hit, André Hazes stapte voor het eerst uit de schaduw van zijn beroemde vader en Davina Michelle werd de succesvolste vrouwelijke artiest ooit in de Nederlandse Top 40. Het zangprogramma van de AvroTros kan met recht een hitmachine worden genoemd.