Sander van de Pavert.
Volledig scherm
Sander van de Pavert. © ANP Kippa

LuckyTV gaat gewoon door na einde DWDD

Dat De Wereld Draait Door vrijdag voor de allerlaatste keer wordt uitgezonden betekent niet dat kijkers ook afscheid moeten nemen van de populaire rubriek LuckyTV. Sander van de Pavert, de bedenker en maker van de satirische filmpjes, belooft online door te gaan.

Het worden er geen vijf per week, maar Sander wil LuckyTV wel graag blijven maken. ,,Ik heb er nog steeds ontzettend veel lol in”, zegt hij woensdag in De Coen en Sander Show op Radio 538.

Al bijna vijftien jaar zijn de filmpjes van LuckyTV bijna dagelijks te zien aan het einde van DWDD. Dit laatste seizoen werd dat, op verzoek van Sander zelf, minder. ,,Het kostte me zoveel werk en je wil ook weleens wat anders. Soms heb je daar ruimte en rust voor nodig en die besloot ik mezelf te gunnen.”

Rare weken

Sander komt hoogstwaarschijnlijk niet zelf meer in de studio tijdens een van de laatste afleveringen, maar dat vindt hij niet erg. ,,Ik ben vaak zat in het zonnetje gezet, vind ik. Het zijn bovendien ook rare weken, uitzendingen zien er anders uit en gaan over andere dingen dan Sander van de Pavert nog eens feliciteren en veren in zijn reet steken.”

Wel is er wellicht nog een LuckyTV te zien. ,,Ik hoop de komende drie dagen nog wat te doen.”

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.