Maan.
Volledig scherm
Maan. © Harold Versteeg - BrunoPress

Maan heeft een dure hand en Helga van Leur toont grijs kapsel

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Op het Sneekermeer zijn schaatslegende Sven Kramer en dochtertje Kae eropuit getrokken. De sportheld deelt daarvan een aantal zoetje kiekjes.

Lekker een zomerjurkje, dacht actrice Pip Pellens vanochtend. Niet om te flaneren, maar lekker voor haarzelf (en haar instagramvolgers dan)

Zangeres Maan de Steenwinkel is hard op weg naar een hand van goud. Ze heeft al haar ringen vandaag maar omgedaan.

Het dochtertje van handbalkampioene Estavana Polman en voormalig voetbalprof Rafael van der Vaart blijkt een echte combinatie van de twee te zijn.

Terwijl de hemel helderblauw is, heeft weervrouw Helga van Leur het over grijstinten. ‘Mooi grijs is niet lelijk', concludeert ze zelf al.

Angela Groothuizen vergelijkt zichzelf met de margrieten die bij haar in huis pronken: ‘Een beetje verwelkt en toch vrolijk'.

Zanger Thomas Berge zette een kek zonnebrilletje op om tegen de zon in te kunnen kijken.

Britt Dekker houdt ontzettend veel van haar quarantaine-maatjes, maar wil toch ook even laten weten dankbaar te zijn voor de positieve reacties op haar nieuwe programma Britts Gouwe Ouwen.

Oud-voetballer Ruud Gullit is in deze 'moeilijke tijd’, zoals hij het zelf omschrijft, enorm dankbaar voor de vrouw in zijn leven.

Carice van Houten moest precies vier jaar geleden afscheid nemen van haar vader. De actrice mist hem nog elke dag.

Oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo plukt wat aan de harige viervoeter Poekie, maar volgens de blondine geniet het beestje daar alleen maar van.

Patty Brard dook eindelijk in het archief en kon het niet laten om wat oude kiekjes de wereld in te slingeren. 

Actrice Abbey Hoes is in een goede bui en deelt een virtueel kusje uit vanaf het strand.