Volledig scherm
Maan de Steenwinkel. © BRUNO PRESS

Maan viert feest in klein wit topje en Marlijn vertelt over haar coming out

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Zangeres Maan de Steenwinkel maakt er een feestje van. Ze trekt zich er niets van aan dat de zomer Nederland heeft verlaten en zingt in een klein wit topje.

Ook Miss Nederland Sharon Pieksma zit nog in de zomerstemming. Ze hoopt dat dit zwembadkiekje haar terugbrengt naar het warme seizoen.

Het is vandaag coming out day en daarom vertelt Marlijn Weerdenburg over haar coming out op haar zestiende. Ze had op die leeftijd namelijk een relatie met een vrouw.

Songfestivalwinnaar Duncan Laurence is uitzinnig van vreugde nu hij zijn tour heeft afgetrapt. Hij is verliefd op muziek, maar vooral op het leven.

Chantal Janzen heeft een potje jeugdsentiment - in pyjama! - op de bank zitten.

Jan Versteegh staat vandaag stil bij coming out day met een foto waarop hij zijn voormalig BNN-collega Tim Hofman kust. Op de liefde!

Het zijn niet onze woorden, maar Nicolette Kluijver vindt dat ze lijkt op haar nieuwe paard Guus. Ook zo'n lachebekje.

Ja, toen waren Frans en Mariska Bauer nog een heel stuk jonger.

Gordon staat stil bij het verlies van zijn moeder, die vandaag tien jaar geleden overleed. Hij mist de veiligheid en onvoorwaardelijke liefde die ze hem gaf.

Carice van Houten heeft een nieuwe ring, van lieveheersbeestje Stella, en die blijft om haar vinger, wat er ook gebeurt.

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.