Makayla (15) verovert hart Heidi Klum en pakt finaleplek America's Got Talent

videoScholiere Makayla Phillips uit Canyon Lake (Californië) is de laatste kandidaat van het dertiende seizoen van America's Got Talent die in één klap door is naar de finale. De 15-jarige brunette pakte jurylid Heidi Klum in met haar vertolking van Warrior van Demi Lovato.

Klum prees de zangkunsten van de in een lichtroze trui gestoken Makayla. ,,En je ziet er ook nog eens schattig uit'', oordeelde ze na de auditie. ,,Ik houd van het hele pakketje. Je glimlach, je uitstraling, je stem is geweldig'', riep ze uit voordat ze een klap op de zogenoemde golden buzzer gaf.

Met het gouden ticket staat Makayla in de finale van de populaire talentenjacht. De Boot Camps, die volgende week beginnen met onder anderen de Amsterdamse zangeres Glennis Grace, slaat ze over. 

Powerhouse

Klum schat de kansen van haar pupil hoog in en denkt dat ze AGT zal winnen. Het Duitse model stelde haar druk op de gouden knop lang uit nadat haar collega's Simon Cowell, Howie Mandel, Mel B. weken geleden al iemand kozen

Het gaat dit jaar om vijf golden buzzer-acts, waarvan vier zangers. Van de in Tarzanpakjes gestoken Zucaroh Dance Group werd presentatrice Tyra Banks zo enthousiast, dat ze na hun show uit de coulissen rende en hun finaleplek zeker stelde. Mel B. koos voor zangeres Amanda Mena (15) uit Boston. Pleegvader Michael Ketterer ontdooide het kille hart van Cowell, Mandel werd omver geblazen door powerhouse Courtney Hadwin (13).

Volledig scherm
© YouTube
Volledig scherm
© YouTube

Slide to watch @makaylaphillipsmusic’s full performance from @AGT last night ✨ #MyGoldenBuzzer

Een foto die is geplaatst door null (@heidiklum) op

  1. Bibian Mentel heeft na tweede rugoperatie weer 5 à 10 procent gevoel in benen

    Bibian Mentel heeft na tweede rugopera­tie weer 5 à 10 procent gevoel in benen

    Meervoudig snowboardkampioene Bibian Mentel (46), bij wie in 2001 wegens botkanker een onderbeen werd geamputeerd, herstelt volgens haar echtgenoot Edwin Spee langzaam van recente rugoperaties. Daarbij werd een tumor uit het onderste deel van haar wervelkolom. Na de eerste ingreep op 6 maart werd de sportster wakker zonder gevoel in haar benen. Een vervolgoperatie bracht vrijdag enige verbetering. ,,Op dit moment is sprake van 5 à 10 procent herstel.”