Volledig scherm
Paris Jackson. © EPA

Man die Paris Jackson aanviel pleegt zelfmoord

De man die afgelopen zomer Paris Jackson in een wurggreep nam en acteur Seth Green lastig viel, heeft zichzelf van het leven beroofd. Isaac Kappy schreef de dag voor zijn daad een lange post op Instagram waarin hij zichzelf een slecht mens noemde.

Begin augustus startte de politie in Los Angeles een onderzoek naar Kappy, die kleine rolletjes had in onder meer Breaking Bad en Thor. De acteur stuurt Seth en zijn vrouw allerlei berichten en plaatste een video op social media waarin hij Seth beschuldigde van pedofilie. Eerder had hij juist lovende brieven naar het stel gestuurd.

Kappy zou in die periode aanwezig zijn geweest op een spelletjesavond bij een groep vrienden, onder wie Paris Jackson. Daarbij zou hij de dochter van Michael Jackson op een gegeven moment in een wurggreep hebben gehouden. Ook uitte hij op social media dreigementen aan de politie. Hij schreef in een tweet dat hij de laatste tijd ‘interessant’ verkeer had opgemerkt rond zijn huis, en dat als iemand hem probeerde te vermoorden, hij het kogels zou laten regenen.

Jackson had al eerder last van een hardnekkige stalker. Die man kreeg vorig jaar een contactverbod van drie jaar opgelegd.

  1. Miljuschka reageert op plussize-ophef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka reageert op plussize-op­hef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka Witzenhausen(34) heeft gisteren in een openhartig bericht gereageerd op de ophef die is ontstaan nadat ze zichzelf een plussize-model noemde. De bak-koningin vindt het zelf ook maar vreemd dat dames met maat 40 al als ‘vol’ worden gezien. Toch hoopt ze dat haar volgers zich niet gek laten maken door dat gegeven. ‘In dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen, terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt.’