Volledig scherm
Martien Meiland © ANP

Martien schrikt zich wezenloos van hond, Jim zet zijn vrouw voor paal

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Van je man moet je het hebben... Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina zijn deze week 12,5 jaar samen. De acteur en zanger blikt daarom op geheel eigen wijze (lees: mislukte foto's) terug op hun samenzijn.

Kersverse Televizier-winnaar Martien Meiland slaakt in zijn nieuwste filmpje een kreet als een grote hond op hem af komt lopen. ,,Nee, dat durf ik niet. Oh, wat eng”, roept hij uit. Kijkers van de video komen niet meer bij van het lachen 'Hilarisch!', schrijven ze.

Martien ontmoet een grote hond... 😂😂 Chateau Meiland zie je maandag om 20.30!

1,849 Likes, 165 Comments - SBS6 (@sbs6nl) on Instagram: "Martien ontmoet een grote hond... 😂😂 Chateau Meiland zie je maandag om 20.30!"

Een keer wat anders: Max Verstappen heeft naar eigen zeggen al jaren niet zo'n competitieve zaterdag gehad als vandaag. De coureur geniet namelijk - gedwongen door de orkaan die de kwalificatie voor de Grand Prix van Japan in de war schopte - van een ouderwets middagje gamen.

Het lijkt erop dat Natasja Froger niet aan het werk mag. Haar trouw viervoeter Bobby werpt zich in haar armen en lijkt haar niet te laten gaan.

Vanavond is het weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van Beste Zangers. Henk Poort belooft zijn volgers dat het dak eraf gaat.

De familie Pos zit met een dilemma. Ze zijn gevraagd voor een nieuw tv-programma, maar twijfelen nog. ‘Wat vinden jullie, meer of minder Pos op tv?', vragen ze aan hun fans.

Joëlle Witschge is dol op marmer. Het model maakt dan ook meteen van de gelegenheid gebruik om een spiegelfoto te maken in een luxe - hoe kan het ook anders - marmeren badkamer.

Feest in huize Versteegh! Het dochtertje van presentator Jan, Lulu Keesje, is twee jaar geworden. Tijd voor een feestje!