Volledig scherm
Meghan Markle, © AFP

Meghan Markle straalt tijdens eerste wandeling terug in Canada

Meghan Markle (38) straalt nu ze weer ‘thuis’ in Canada is. Tijdens een wandeling op Vancouver Island - de eerste keer dat ze er met Archie in het openbaar werd gespot - ziet ze er gelukkiger uit. Ze is zelfs weer herenigd met haar oude hond. 

Meghan nam Archie gisteren mee op een wandeling door de Canadese bossen. Dat deed ze met een brede glimlach op haar gezicht, in het gezelschap van twee gewapende bodyguards. Het ziet er ook naar uit dat Meghan haar honden weer terug heeft, van wie ze er eentje moest achterlaten in Canada toen ze naar Engeland verhuisde.

Ze kreeg veel kritiek op die beslissing om haar hond achter te laten, maar volgens Meghan was Bogart, zoals de hond heet, te oud om nog zo ver te reizen. Hij woonde vanaf toen bij een vriendin van de voormalige actrice. Nu is de hond dus plots weer bij haar. Een campagne om haar populariteit terug te winnen? Of simpelweg een teken dat de hertogin meer op haar gemak is in Canada dan in het Verenigd Koninkrijk?

Moedermaffia

Meghan kreeg wel kritiek van de zogenaamde moedermaffia op de manier waarop ze Archie met zich meedroeg. Die lijkt namelijk niet echt stevig vast te zitten in zijn babydoek. ,,Kan iemand Meghan alsjeblieft laten zien hoe je een babydrager gebruikt voor ze haar zoontje laat vallen?”, klinkt het op sociale media. ,,Misschien moet ze even om advies vragen bij haar nanny...”

Harry is sinds kort ook in Canada. Hij heeft het Verenigd Koninkrijk gisteravond verlaten en is nu in Canada herenigd met zijn gezin. Hij werd vanochtend gespot op het vliegveld van Vancouver. 

Check alle video's over Harry en Meghan in onderstaande playlist: 

Volledig scherm
Meghan Markle met Bogart, nog voor haar huwelijk. © Instagram Meghan Markle