Volledig scherm
Miljuschka tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. © Brunopress

Miljuschka eet panterbrood en Evgeniy stapt bloot naar buiten

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Even voorstellen! Dit is de moeder van Annemarie Keizer, de echtgenote van zanger Simon (van Nick, red.).

Een foto die is geplaatst door null (@mrskeizer) op

Oud-voetballer Evgeniy Levchenko - de levenspartner van actrice Victoria Koblenko - legt in zijn blootje en met een bos bladeren voor zijn kruis het verschil uit tussen een sauna en banja: een Russisch badhuis. 

Een foto die is geplaatst door null (@elevchenko) op

Guus Meeuwis blijkt een expert in het strikken van een zogenoemde Dubbele Windsor.

Een foto die is geplaatst door null (@guus.meeuwis) op

Gordon kan niet alleen zingen en presenteren, maar nu ook liefdevol kliederen met verf. Het eindresultaat van zijn creatieve explosie is te koop.

Een foto die is geplaatst door null (@gordonheuckeroth) op

Roxeanne Hazes probeert haar nieuwe herfstpetje uit in de najaarszon.

🖤

Een foto die is geplaatst door null (@roxeannehazes) op

GTST-actrice Dilan Yurdakul is al de hele dag bezig om zwarte veren uit haar neus te halen na een hysterische Televizier-avond.

Katja Schuurman heeft haar onlangs 30 jaar geworden liefje Freek Noortwijk vervangen door Ali B en Ronnie Flex nu de tv-kok voor een klus in Peru zit.

Als de kat van huis is... 😉 #sandwich #💋 @ronnieflex010 @alibspec @televizierringgala

Een foto die is geplaatst door null (@katjaschuurman) op

Net 5-presentator Rik van de Westelaken wacht op een telefoontje van Jan Smit om samen de studio in te duiken.

In duet met @jansmitcom. Ik wacht met meezingen tot ik wat bij stem ben. Hebt u nog even?

Een foto die is geplaatst door null (@rik_van_de_westelaken) op

De kat van Beau van Erven Dorens heeft in dé Televizier-Ring een nieuw speeltje gevonden. Zowel het dier als zijn baasje - die gisteren de prestigieuze prijs won voor Five Days Inside - is compleet in de ban van het glimmende ding.

In de ban van de ring...

Een foto die is geplaatst door null (@beauvaned) op

Angela Schijf zet haar drie dochters Mensje, Zus en Bloem (en haar man) in de spotlights met een gezellige liftselfie.

Who run the world? Girls! #wereldmeisjesdag #mijnmeisjes #girlpower

Een foto die is geplaatst door null (@angelaschijfofficial) op

Qmusic-dj Mattie Valk heeft de mascotte van hotel/ restaurantketen Van der Valk kapot gemaakt.

Actrice Abbey Hoes is op de roze loper van de Nederlandse film Zwaar Verliefd ontzettend verliefd op een vrouw.

❤️❤️

Een foto die is geplaatst door null (@abbeyhoes) op

Sterrenstylist Leco van Zadelhoff is apetrots op zijn hartsvriendin Chantal Janzen die gisteren een Televizier-Ster in de wacht sleepte, die ze overigens niet zelf in ontvangst kon nemen. Chantie is een alleskunner en verdient de prijs, oordeelt de make-upgoeroe.

Michiel Veenstra heeft een epistel getikt nu hij na 13 jaar afscheid neemt van 3FM. De dj gaat op KINK op zoek naar nieuwe verhalen.

Vandaag eindigt na 13 jaar en een halve maand mijn relatie met 3FM. Want zo voelt het, een relatie. Heimelijk verliefd toen ik nog met een ander was, prachtige jaren als onlosmakelijk verbonden koppel maar ook de is dit alles-gevoelens die er op een gegeven moment inslopen. Zoals bij elke relatie die eindigt was er op het laatst twijfel, verdriet en soms ook boosheid maar nu vooral het terugkijken op 13 schitterende jaren. Er is zoveel gebeurd in die 13 jaar dat elke poging tot opsommen kansloos is. De avondshow, Ekstra Weekend, de late ochtend. Het Glazen Huis met Rob en Gerard in Den Haag en vooral de onvergetelijke editie met Giel en Gerard in Enschede. Uitzenden vanuit New York, LA en Washington, vanuit Disneyland, vanaf de Noordpool en ontelbaar veel festivals. Maar vooral: 13 jaar lang een band hebben kunnen smeden tussen jou en de muziek. Elk liedje heeft een verhaal en de radio is de plek waar die verhalen en liedjes samenkomen. Verhalen en muziek - al sinds mensenheugenis zijn dat de belangrijkste elementen om geraakt te worden: verhalen en muziek. Jouw verhaal bij liedjes die je terugbrengen naar mooie of juist verdrietige herinneringen, jouw verhaal bij liedjes die je nog niet kent maar je raken, op welke manier dan ook. En er is het verhaal van de artiest, die met elk liedje iets wil vertellen. Verhalen over de liefde, een betere wereld, over twijfels en onzekerheden of ongekend dronken avonden in de club. Elk liedje heeft een verhaal en het was mij een grote, grote eer dat ik 13 jaar lang bij je thuis mocht komen, bij je in de auto mocht zitten en je af en toe even mocht afleiden van je huiswerk om die verhalen te laten horen. Ik blijf dat ook doen, vanaf februari volgend jaar op het nieuwe KINK. Maar mijn verhaal op deze zender, het boek van Michiel Veenstra op 3FM sluit nu. In mijn zoektocht naar nieuwe verhalen, nieuwe artiesten en nieuwe liedjes opent zich een nieuw boek dat nu nog volledig onbeschreven is. De muziek zal de leidraad zijn bij het vertellen van dat verhaal, zoals het altijd de leidraad is geweest. Het ene boek sluit, het volgende opent. Ik ben er klaar voor, dankjewel voor alles. Laat het maar gebeuren.

Een foto die is geplaatst door null (@michielveenstra) op

Luizenmoeder-actrice Jennifer Hoffman is er trots op dat de schoolpleinkloffies gisteravond hebben plaatsgemaakt voor red carpet-high fashion.

Miljuschka Witzenhausen zet haar tanden in een stukje briochebrood met pantermotief. ,,Omdat het voedselvrijdag is'', motiveert de keukenkoningin zichzelf.