Miss South Africa Zozibini Tunzi (C-L) werd in Miss Universe 2019 en gekroond door Miss Universe 2018 Catriona Gray (C-R).
Volledig scherm
Miss South Africa Zozibini Tunzi (C-L) werd in Miss Universe 2019 en gekroond door Miss Universe 2018 Catriona Gray (C-R). © EPA

Miss Universe-verkiezingen gaan door ondanks omikronmutant

De Miss Universe-verkiezing in Israël gaat gewoon door op 12 december, ondanks de nieuwe reisbeperkingen om de omrikonmutant van het coronavirus in bedwang te houden, meldde minister van Toerisme Yoel Razvozov vandaag. Het Red Sea resort in de badplaats Eilat is het middelpunt van deze internationale schoonheidswedstrijd.

  1. PVV zet zaak over uitspraken Özcan Akyol in VI Vandaag niet door

    PVV zet zaak over uitspraken Özcan Akyol in VI Vandaag niet door

    De PVV zet de zaak tegen Özcan Akyol over zijn uitspraken in VI Vandaag - over het ontnemen van stemrecht bij mensen met een moslimachtergrond - niet door. De partij eiste dat de AD-columnist zijn uitspraken binnen vijf dagen zou rectificeren en gaf aan anders te overwegen naar de rechter te stappen. Maar advocaat Geert-Jan Knoops, die de brief naar Akyol verstuurde, heeft geen verder instructies gekregen, bevestigt hij aan deze site.