Volledig scherm
Monique. © Brunopress

Monique laat na maanden weer van zich horen en Sanne verklapt geslacht kinderen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het is zondag en topmodel Romee Strijd doet het rustig aan. Ze laat de make-up links liggen en heeft ook niet veel zin om zichzelf uitgebreid aan te kleden.

Presentatrice Shelly Sterk heeft haar eigen ‘minikakkertje’ naast zich zitten op de bank.

Erland Galjaard regelde ooit via John de Mol een paard voor Britt Dekker. Zou de kleine Lizzy daar iets mee te maken hebben gehad? De dochter van Erlands vrouw Wendy van Dijk blijkt namelijk idolaat te zijn van de paardenvlogster.

Hoera! Het wordt een jongetje! Hoera! Het wordt een meisje. Actrice Sanne Vogel verwacht een tweeling en ze is ‘onwijs blij’ dat het meteen een koningskoppel wordt.

Quinty Trustfulls dochter Moïse zegt maar snel dat het een grapje is en dat ze niet écht met haar blote borsten naar de supermarkt is gefietst.

Het was even stil rond Monique Westenberg nu ze in een relatiecrisis zit met André Hazes. Een liefdevol kiekje met haar zoontje is haar eerste post op Instagram in maanden en die wordt gewaardeerd met al bijna 100.000 likes.

  1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.