Volledig scherm
Nick en zijn Lauren. © Bruno

Nick Carter 'kapot' nadat zijn vrouw miskraam krijgt

De vrouw van Nick Carter heeft na een zwangerschap van zes maanden een miskraam gehad. De Backstreet Boy is er kapot van, schrijft hij op Twitter. Het kindje is een meisje.

,,Ik keek er echt naar uit om haar over drie maanden in mijn handen te hebben. Ik ben diepbedroefd", aldus de 38-jarige Nick. Hij en zijn vrouw Lauren zijn al ouders van een tweejarig zoontje: Odin.

Nick toert momenteel solo door Zuid-Amerika en Mexico. Bijna had hij zijn concert van gisteren in Lima afgezegd. ,,Ik denk niet dat ik vanavond kan spelen, sorry Lima", schreef hij eerst. Later bedacht hij zich. ,,Het zal moeilijk worden, maar voor de liefde van mijn fans hier in Lima zal ik vanavond optreden.''

Yes dads take baths with their kids 😎. #toddlers #children #familytime #familyman #qualitytime

Een foto die is geplaatst door null (@nickcarter) op

  1. Een frisse wind? Een tornado! Meghan Markle zet Buckingham Palace op zijn kop

    Een frisse wind? Een tornado! Meghan Markle zet Buckingham Palace op zijn kop

    Morgen is het exact zes maanden geleden dat Meghan Markle in het huwelijksbootje stapte met prins Harry en zo in één klap een Britse hertogin werd. Ze schreef daarmee een stukje geschiedenis, want ze is naar koninklijke maatstaven een opmerkelijke keuze: ze is gescheiden, Amerikaanse en heeft Afro-Amerikaanse roots. Het was dan ook te verwachten dat de 37-jarige actrice een frisse wind zou doen waaien door Buckingham Palace. Maar zes maanden na het huwelijk lijkt die frisse wind eigenlijk meer op een tornado, zo wordt gefluisterd in het paleis.