Volledig scherm
Nick en zijn Lauren. © Bruno

Nick Carter 'kapot' nadat zijn vrouw miskraam krijgt

De vrouw van Nick Carter heeft na een zwangerschap van zes maanden een miskraam gehad. De Backstreet Boy is er kapot van, schrijft hij op Twitter. Het kindje is een meisje.

,,Ik keek er echt naar uit om haar over drie maanden in mijn handen te hebben. Ik ben diepbedroefd", aldus de 38-jarige Nick. Hij en zijn vrouw Lauren zijn al ouders van een tweejarig zoontje: Odin.

Nick toert momenteel solo door Zuid-Amerika en Mexico. Bijna had hij zijn concert van gisteren in Lima afgezegd. ,,Ik denk niet dat ik vanavond kan spelen, sorry Lima", schreef hij eerst. Later bedacht hij zich. ,,Het zal moeilijk worden, maar voor de liefde van mijn fans hier in Lima zal ik vanavond optreden.''

Yes dads take baths with their kids 😎. #toddlers #children #familytime #familyman #qualitytime

Een foto die is geplaatst door null (@nickcarter) op

  1. Drama voor boeker Jera on Air na plotse afzegging headliner: 'Ze stonden te klein op de poster’

    Drama voor boeker Jera on Air na plotse afzegging headliner: 'Ze stonden te klein op de poster’

    EINDHOVEN/YSSELSTEIN - Geen festivalprogrammeur hoopt het ooit mee te maken: een headliner die uit het niets afzegt en je met een berg problemen opzadelt. Thijs Vogels, een van de boekers van metalfestival Jera on Air net over de Brabantse grens, is er kapot van. Uit het niets kreeg de voormalig Eindhovenaar te horen dat Architects, zijn gedroomde headliner, niet naar zijn festival komt. De reden: hun naam staat niet groot genoeg op de festivalposter.