Volledig scherm
Nicolette Kluijver. © ANP Kippa

Nicolette Kluijver weer thuis na operatie aan blinde darm

Nicolette Kluijver mocht vandaag het ziekenhuis alweer verlaten. Haar manager bevestigt dat de presentatrice, die vandaag werd opgenomen met een blindedarmontsteking en gelijk werd geopereerd, thuis aan het herstellen is.

Alles is goed gegaan en Nicolette moet het nu even rustig aan doen, aldus haar woordvoerster. Hoelang ze precies moet herstellen kon de zegsvrouw niet zeggen, maar uiteraard hoopt de presentatrice snel weer helemaal opgeknapt te zijn.

Nicolette deelde gisteren op Instagram een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed. De presentatrice baalde er extra van omdat ze net haar paard Guus had opgehaald, maar een vrolijke ritje zat er niet meer in.

Vrienden en fans van Kluijver wensten haar gisteren veel sterkte. ‘Schatje toch. Beterschap’, schreef cabaretier Soundos El Ahmadi. Ook Marieke Elsinga reageerde onder het bericht: ‘Oh nooo! Take care.’

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.