In Kopen zonder Kijken kopen de deelnemers een huis zonder het ooit te hebben gezien.
Volledig scherm
In Kopen zonder Kijken kopen de deelnemers een huis zonder het ooit te hebben gezien. © RTL

Nieuw programma Blind Getekend is variant op Kopen zonder Kijken

Ben je ongelukkig in je huidige baan? Een nieuw televisieprogramma kan soelaas bieden: Blind Getekend. Het programma, bedacht door producent Stepping Stone, is een variant op succesvolle tv-series als Kopen zonder Kijken en Married at First Sight.

 1. Bijna 1,1 miljoen kijkers zien Frits Sissing opduiken als sm-konijn in Het Perfecte Plaatje

  Bijna 1,1 miljoen kijkers zien Frits Sissing opduiken als sm-konijn in Het Perfecte Plaatje

  Deelnemers van Het Perfecte Plaatje worden vaak gedwongen uit hun comfortzone te stappen, maar zelden maakte een kandidaat het zo bont als Frits Sissing gisteravond. Georgina Verbaan toverde de normaal zo keurige Avrotros-presentator om tot een heus sm-konijn. Bijna 1,1 miljoen kijkers zagen hoe hij gehuld in wat ondergoed, met een konijnenmasker op en een bal in zijn mond, poseerde voor haar camera.
 2. 626.000 kijkers zien hartverscheurend gesprek met nabestaande: ‘Het spijt ons heel erg, mevrouw’
  Bureau Hofstad

  626.000 kijkers zien hartver­scheu­rend gesprek met nabestaan­de: ‘Het spijt ons heel erg, mevrouw’

  626.000 mensen zagen gisteravond hoe de jonge agent Jelle (24) aan een vrouw moest vertellen dat haar moeder was omgekomen bij een val van haar balkon. Een audio-opname van het hartverscheurende gesprek werd uitgezonden in Bureau Hofstad, met toestemming van de familie. Het incident maakte diepe indruk op presentator Ewout Genemans. ,,Dit is het naarste wat ik ooit heb gezien.’’