Scene uit Dirty Dancing
Volledig scherm
Scene uit Dirty Dancing © PR

Nieuwe Dirty Dancing-film met Jennifer ‘Baby’ Grey bevestigd

De geruchten deden al geruime tijd de ronde maar nu is de kogel dan echt door de kerk. Er komt een vervolg op de jaren '80 filmklassieker Dirty Dancing. De 60-jarige Jennifer Grey die in de originele film de rol van Frances 'Baby' Houseman speelde, heeft haar medewerking toegezegd. Dat meldt Variety

 1. Het leven begint bij 40, zeggen ze. Maar wat begint er dan? Deze bekende veertigers zoeken het voor je uit

  Het leven begint bij 40, zeggen ze. Maar wat begint er dan? Deze bekende veertigers zoeken het voor je uit

  De Veertigers is onze nieuwe podcast voor iedereen die 40 of ouder is. In tien afleveringen praten presentator Manuel Venderbos, radiomaker Sander de Heer, presentatrice Wytske Kenemans en programmamaker Jet Sol over alles wat je meemaakt als veertiger. Want hoe woon je nu, waarom kun je niet meer zo goed tegen drank en heb je eigenlijk wel alles bereikt wat je wilde bereiken? Je hoort het allemaal in De Veertigers, de podcast die vanaf zaterdag 31 oktober op onze site te beluisteren is.
 2. Dominic West vertolkt Prince Charles in The Crown: ‘Hij lijkt vooral qua vreemdgaan op de prins’
  Podcast

  Dominic West vertolkt Prince Charles in The Crown: ‘Hij lijkt vooral qua vreemdgaan op de prins’

  Het vierde seizoen van hitserie The Crown van Netflix moet nog beginnen, maar nu is al duidelijk wie de huidige cast gaan vervangen voor seizoen vijf en zes. Imelda Staunton (bekend als Dorothea Omber in de Harry Potter-films) speelt Queen Elisabeth, Jonathan Pryce (Game of Thrones, Pirates of the Caribbean) speelt haar man Prince Phillip en Elizabeth Debicki (Tenet) kruipt in de rol van Lady Di, Princess Diana.