Volledig scherm
© -

Nikkie Plessen elke drie weken bij Kate Moss over de vloer

Door een lucratieve modedeal heeft Nikkie Plessen (32) inmiddels een goede vriendschap met topmodel Kate Moss (43). La Plessen reist met regelmaat naar het Verenigd Koninkrijk om daar nieuwe setjes van haar label NIKKIE door te passen.

De blonde RTL Boulevard-deskundige wist Kate te strikken door een pitch met weinig poespas, zo vertelt ze het programma. ,,Het was niet de intentie langer samen te werken, maar als je niet te vrouwelijk binnenkomt - met kisten en een staart in - en niet heel moeilijk doet en daar een deal mee weet te sluiten; dat heeft heel erg gewerkt. Sindsdien is er een soort vriendschap ontstaan.''

Kate en Nikkie zien elkaar elke drie weken. De afspraakjes vinden niet op neutraal terrein plaats, maar thuis bij het vermogende model in hartje Londen. ,,Haar huis is zo cool. Er gebeurt daar sowieso veel in de straat. Kate is een vrouw van de wereld die nu bij Vogue UK aan het werk is.''

Kate geldt vanaf dit najaar als het internationale gezicht van de nieuwe NIKKIE-campagne en heeft sinds deze maand de lijn 'Selected by Kate Moss'.

Volledig scherm
© GC Images
Volledig scherm
© GC Images
 1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

  Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

  Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.
 2. Visuele krachttoer trekt onbegrijpelijk script Bowie-musical recht
  PREMIUM

  Visuele krachttoer trekt onbegrijpe­lijk script Bo­wie-musical recht

  Natuurlijk, de geest van David Bowie zweeft door de zaal. Daarvoor is de grote portretfoto die na de slotscène van Lazarus wordt getoond, niet nodig. De musical eindigt met zijn meest iconische lied Heroes en begint met de song waarin hij – toentertijd nog door vrijwel niemand begrepen – zijn naderende afscheid van de aarde aankondigt. Het is het titelnummer van de voorstelling met als opening de kippenvelregel: Look up here, I’m in heaven.