Volledig scherm
Ruud de Wild en Olcay Gulsen © ANP Kippa (montage)

Olcay en Ruud hebben koffiedate en Paul is aan het rouwen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild proberen het weer met elkaar. De presentatrice en de radio-dj waren even uit elkaar, maar zijn weer voorzichtig aan het daten. Vandaag een koffiedate.

Daar zijn ze weer: Kwik, Kwek en Kwak. Althans zo noemt Simon Keizer zichzelf op een foto met Nick Schilder en Kees Tol.

Stylist Fred van Leer kan blijkbaar toveren en haalt model Kim Feenstra uit de hoge goed.

De tranen staan Nicolette Kluijver in de ogen, maar wel van trots. De presentatrice heeft een kinderboek geschreven en die wordt nu gedrukt.

Voormalig hockeykampioen Ellen Hoog geniet van haar rust op vakantie. Het enige wat nog ontbreekt zijn twee cocktails.

Poes Donnie is overleden en dus is Paul de Leeuw in diepe rouw. Hij heeft het beestje laten cremeren en deelt een foto van de urn.

 1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

  Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

  Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.
 2. Visuele krachttoer trekt onbegrijpelijk script Bowie-musical recht
  PREMIUM

  Visuele krachttoer trekt onbegrijpe­lijk script Bo­wie-musical recht

  Natuurlijk, de geest van David Bowie zweeft door de zaal. Daarvoor is de grote portretfoto die na de slotscène van Lazarus wordt getoond, niet nodig. De musical eindigt met zijn meest iconische lied Heroes en begint met de song waarin hij – toentertijd nog door vrijwel niemand begrepen – zijn naderende afscheid van de aarde aankondigt. Het is het titelnummer van de voorstelling met als opening de kippenvelregel: Look up here, I’m in heaven.