Quentin Tarantino en Daniella Pick
Volledig scherm
Quentin Tarantino en Daniella Pick © EPA

Quentin Tarantino vader geworden van een dochter

Regisseur Quentin Tarantino is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Daniella Pick is afgelopen weekend bevallen van een dochter, heeft het koppel laten weten in een verklaring aan Amerikaanse media.

 1. Regisseur Lars von Trier heeft ziekte van Parkinson

  Regisseur Lars von Trier heeft ziekte van Parkinson

  Bij de bekroonde Deense regisseur Lars von Trier, bekend van films als Antichrist, Dogville en Melancholia, is onlangs de ziekte van Parkinson vastgesteld. Eind deze maand gaat zijn televisieserie The Kingdom Exodus op het filmfestival in Venetië in wereldpremière en de producent wilde ,,speculaties over zijn gezondheid” in aanloop daarnaartoe voorkomen. Daarom besloot zijn filmproductiemaatschappij Zentropa het nieuws in een korte verklaring met Deense media te delen.
 2. Experts: ‘Kritiek op Steven Brunswijk laat zien dat andere relatievormen nog niet geaccepteerd worden’
  PREMIUM

  Experts: ‘Kritiek op Steven Brunswijk laat zien dat andere relatievor­men nog niet geaccep­teerd worden’

  Het is ‘gestoord’ en ‘onwijs verdrietig’ dat de pasgetrouwde cabaretier Steven Brunswijk (38) met een statement moest komen over zijn veelbesproken tongzoen met een onbekende vrouw tijdens de Pride in Amsterdam. Dat zeggen verschillende relatietherapeuten en psychologen tegen deze site. ,,Het laat zien dat het hebben van een andere relatievorm nog lang niet overal wordt geaccepteerd”, aldus relatietherapeut Nynke Nijman van de NVVS.