Volledig scherm
Renze Klamer en Pearl Jozefzoon tijdens hun huwelijksreis in Madrid in 2010. © AD

Renze Klamer en Pearl Jozefzoon gaan scheiden

BNNVARA-presentator Renze Klamer en zijn vrouw, zangeres Pearl Jozefzoon, zijn uit elkaar. Dat maakte het stel vandaag bekend via Instagram.

,,Dat is niet zoals we hoopten dat het zou gaan, en dat doen pijn", schrijft Klamer namens het koppel. ,,Samen blijven we de ouders van twee prachtige kinderen, en we gaan er alles aan doen om hen te geven wat ze nodig hebben." Het stel geeft verder geen toelichting op de mededeling.

Het tweetal leerde elkaar kennen in de voorbereidingen op de EO Jongerendag in 2011. Pearl, die tweede werd bij de eerste editie van The Voice of Holland, trad daar op als zangeres terwijl Klamer de dag mede presenteerde. Vervolgens kwamen ze weer met elkaar in contact via Twitter, waar Renze haar uitnodigde voor een date.

Het tweetal trad in 2014 in het huwelijk. Zij kregen in 2015 een dochter, Naomi. In januari kregen zij een tweede kind, Ezra Samuel.

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.