Volledig scherm
Richard Groenendijk © Instagram Richard Groenendijk

Richard kliedert auto onder en Wendy ‘zingt’ longen uit haar lijf

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Dit is hem dan: de verkering van GTST-soapie Anouk Maas. Michel Mölder (38) staat liever achter de camera, dus een selfie met zijn liefje is zeldzaam. De tortelduifjes zijn net terug van een liefdestripje.

Cabaretier Richard Groenendijk kreeg vandaag tijdens het rijden de papperige inhoud van een drinkbeker niet helemaal netjes naar binnen.

Bibi Breijman, de vriendin van Waylon, viel spontaan in slaap met hun dochtertje Teddy op schoot.

Wendy  van Dijk laat het zingen voortaan toch maar over aan Trijntje Oosterhuis. 

De met haar lichaam geobsedeerde Gaby Blaaser is opgelucht dat het cheat day is, zodat ze eindelijk een dikke vette salamipizza naar binnen kan werken.

Rico Verhoeven is zijn hoofd kwijt.

Johnny de Mol kwam gisteravond tijdens de eerste aflevering van de SBS-talentenjacht DanceSing met een opmerkelijke manier om zijn microfoon vast te houden.

Yolanthe heeft haar oranje chilltrui uit de kast getrokken voor een knuffelmomentje met Xess Xava (3).

Dennis Weening en zijn dochters Coco en Charlie duckfacen vanaf de bank de wereld toe.

Chantal Janzen moet flink in de make-up voor een nieuwe tv-show nadat zoontje Bobby haar 24 uur lang heeft wakker gehouden.

Art Rooijakkers gaat ook niet echt lekker het weekend in.

  1. Kijkers genieten van hysterische taferelen in Chateau Meiland

    Kijkers genieten van hysteri­sche taferelen in Chateau Meiland

    Na ruim twaalf jaar zijn de markante Martien en zijn vrouw Erica weer terug op de buis. Het stel, dat bekend werd door hun deelname aan Ik Vertrek, is een nieuw avontuur aangegaan in Frankrijk. Vanavond was de eerste aflevering van Chateau Meiland op SBS 6 te zien. De kijkers thuis raakten niet uitgepraat over hun comeback en kunnen nú al niet wachten tot volgende week. ‘Dit was weer het gouden uurtje van de maandagavond!’
  2. Wendy grijpt in: ‘Als Martijn Songfestival presenteert, dan ík ernaast’

    Wendy grijpt in: ‘Als Martijn Songfesti­val presen­teert, dan ík ernaast’

    Het is nog lang niet duidelijk wie het Songfestival volgend jaar gaat presenteren, maar voor Wendy van Dijk is het zo klaar als een klontje. ,,Als Martijn Krabbé het Songfestival gaat presenteren, dan hoor ik daar wél naast”, verkondigde ze vandaag in een filmpje dat bij 6 Inside te zien was. Dat viel bij Albert Verlinde niet helemaal in goede aarde. ,,Je gaat toch niet zelf zeggen: dat moet ik doen?”, reageerde hij vol verbazing.