Robert van Beckhoven.
Volledig scherm
Robert van Beckhoven. © ANP Kippa

Robèrt van Beckhoven deelt cadeaubonnen uit aan zorgpersoneel

Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven heeft gisteren achthonderd cadeaubonnen ter waarde van 25 euro uitgedeeld aan Brabants zorgpersoneel. Dat maakte het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg vandaag bekend.

,,De inzet vanuit de zorg is fantastisch. Ze werken zo hard en dat waardeer ik enorm. Zowel in de ouderen- en gehandicaptenzorg als in de ziekenhuizen. Deze bonnen hebben de zorghelden echt verdiend", laat het Heel Holland Bakt-jurylid weten. Robèrt mocht de bonnen uitreiken als ambassadeur van WeCareNL.

De bonnen zijn samengesteld door middel van donaties die vanuit het hele land zijn gedaan. Met de bonnen kan het zorgpersoneel straks, als de situatie het toelaat en de horeca weer open kan, een gezellig avondje uit bij geselecteerde horeca in de eigen regio.

  1. ‘Netflix-serie Space Force had zoveel meer kunnen zijn’
    Podcast

    ‘Net­flix-se­rie Space Force had zoveel meer kunnen zijn’

    ‘Het probleem van Netflix is dat de seizoenen vaak heel kort zijn,’ vertelt seriefreak Kevin Goes in de nieuwste aflevering van de podcast Bingewatchers. ‘En dat is ook een van de minpunten van Space Force. Er had zoveel meer in die serie gezeten en nu hou je toch het gevoel dat er veel meer in gezeten had, ondanks de sterrencast met onder meer Steve Carrell (The Office), John Malkovich (The New Pope) en Lisa Kudrow (Friends)’