Romee Strijd
Volledig scherm
Romee Strijd © EPA

Romee schittert op rode loper en Rico voelt zich onoverwinnelijk

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Romee Strijd steelt de show op de rode loper van het filmfestival in Cannes. ‘Prachtig', reageren fans van het Nederlandse model.

Geluk voor Loiza Lamers. Het topmodel poseerde vandaag in een bikini op het strand en het weer zat haar in ieder geval mee.

Uitkijken geblazen voor Dilan Yurdakul. De actrice had een fotoshoot, maar moest uitkijken dat haar outfit niet vies zou worden.

Presentatrice Geraldine Kemper is en blijft behoorlijk fotogeniek. Ook als ze een banaan vasthoudt.

André Hazes komt woorden te kort om te omschrijven hoe gelukkig hij is met zijn zoontje André.  

Jij alleen, van nu af aan ben jij mijn nummer 1. Mijn leven niet compleet sinds jij verscheen. Het diepste in mij los gemaakt. Dat komt door jou alleen. Dat komt door jou alleen...

36k Likes, 626 Comments - Andre Hazes (@andrehazes) on Instagram: "Jij alleen, van nu af aan ben jij mijn nummer 1. Mijn leven niet compleet sinds jij verscheen. Het..."

Kickbokser Rico Verhoeven voelde zich tijdens het spelen van het computerspel Fortnite heel even een onoverwinnelijke hulk.

Tim Hofman vond dit Balinese stilleven met bloemen en een kokosnoot mooi genoeg om met zijn volgers te delen.  

Jan Versteegh heeft nu al zin om op 23 mei een hokje rood te kleuren tijdens de Europese Parlementsverkiezingen. ,,Ga stemmen. Het gaat om je keuze”, benadrukt hij.

Douwe Bob gaat trouwens ook! En hij neemt zijn moeder mee.

De zwangere actrice Kimberley Klaver (33), bekend van filmhits als Verliefd op Ibiza en Spangas op Survival, begint vanwege de door haar lijf gierende hormonen vergeetachtig te worden. Vandaar de comfortabele badjas met naamborduursel. 

Acteur, jurylid en choreograaf Dan Karaty gaat regelmatig een avondje stappen met zijn vader. 

Actrice Tanja Jess is erg blij met haar nieuwe haarwerk waardoor ze een voller kapsel heeft gekregen. 

Nance Coolen moest onlangs afscheid nemen van haar moeder en daar heeft ze het nog steeds moeilijk mee. Ze voelt zich gesteund door haar viervoeters, bloemen en een mooie spreuk: ‘loop de zon tegemoet, dan laat je de schaduw achter’. 

Actrice Anne-Marie Jung adviseert vrouwen met witte benen zich in te smeren met bruin zonder zon. Voor onderstaande foto heeft de actrice dat zo te zien zelf nog niet gedaan. 

De internationaal aan de weg timmerende Nederlandse dj-producer Don Diablo riskeerde zijn leven om in Singapore spannend op de foto te gaan.