Volledig scherm
© anp

Romy laat borstvoeden zien en Holly broekloos gekiekt

Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities.
Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Evgeniy geniet van kleine

Oud-profvoetballer Evgeniy Levchenko (38), de vriend van actrice Victoria Koblenko (35), deelt op Instagram het eerste kiekje waarop zijn zoontje Kiy goed te zien is. Op de schattige foto is te zien hoe de trotse papa het ventje op zijn schoot laat liggen en zelf de speen van de kleine in zijn mond neemt.

Bromance bij DI-RECT

Drummer Jamie Westland (32) en gitarist Spike (32) zitten al zeventien jaar samen in rockband DI-RECT, maar zijn nog steeds hele goede vrienden. Sterker nog, er lijkt een ware bromance op te bloeien. Op een Instagramkiekje is te zien hoe Jamie liefdevol het gezicht van Spike aanraakt, die daarbij zijn ogen dicht heeft gedaan.

Tim is als de dood

VPRO-programmamaker Tim den Besten (29) is voor zijn show Beestieboys in de Filipijnen en dat blijkt best een beproeving. De eigenzinnige presentator maakte dan ook een flink angstsprongetje toen er vandaag een enorme spin uit zijn rugzak kwam lopen. ,,The end'', schrijft hij op Instagram.

Romy laat borstvoeden gewoon zien

Romy Houwer, de vrouw van Net5-presentator Arie Boomsma (42), vindt dat het normaal moet zijn om in het openbaar borstvoeding te geven. Trots deelt de brunette op Instagram dan ook een kiekje waarop te zien is hoe ze haar zeven maanden oude dochtertje Bobby Jo de borst geeft. ,,Normalize breastfeeding'', schrijft ze erbij.

Hotte Holly broekloos gekiekt

Een sweater. Niets meer, niets minder. Actrice Holly Brood (21) trakteert haar volgers op een gedurfd kiekje. Of de brunette écht niet meer aan heeft dan een sweater is de vraag, maar haar fans zijn in ieder geval blij met het uitzicht op de foto. Zo reageert een volger: ,,Ik vind jou zo ongelooflijk knap."

Nicolette geniet van 'mamatime'

Wat doe je als je vrij bent en het mooi weer is? Presentatrice Nicolette Kluijver (31) weet het wel: zij gaat op pad met tweeling Jesse Joost en Ana-Sofia Isabella. De blondine neemt haar koters mee naar Oud Valkeveen, een groot speelpark in Naarden. Nicolette geniet zichtbaar van haar 'mamatime' en durft het zelfs aan om van de glijbaan te gaan. 'Try before you die voor beginners!' schrijft ze bij het filmpje.

Sabia is verliefd

Voetbalvrouw Sabia Boulahrouz (38) heeft vlinders in haar buik. En dit keer niet vanwege een behendige middenvelder of een sterke verdediger. De brunette heeft haar hart verloren aan het Spaanse party-eiland Ibiza. De ex van Rafael van der Vaart deelt een ietwat pikant kiekje van haarzelf in bikini. Mannelijke volgers op Instagram kunnen de foto wel waarderen, zo luidt een reactie: ,,Zo, dat ziet er goed uit."

Chantal en haar manier van haren drogen

Presentatrice Chantal Janzen heeft een wel heel aparte manier voor het drogen van haar lange lokken. De 37-jarige blondine rijdt namelijk rondjes in de auto met de haar stylist Leco van Zadelhoff tot haar haar droog is. Het hilarische kiekje valt goed in de smaak. Volgers reageren 'echt te grappig!' en geweldig, was even aan lachen toe. Dank!!'

Typhoon start golfcarriére

Rapper Typhoon (32) trekt er een dagje op uit met zijn manager. De twee hebben klaarblijkelijk een weddenschap gesloten, want de artiest moet er nu echt aan geloven: hij krijgt golfles. Volgens de rapper moet je alles eens geprobeerd hebben en hij deelt zijn eerste poging dan ook op Instagram.

Ferry's vakantie zit erop

Ferry Doedens stuurt jaloersmakende beelden vanuit een zwembad in de warme zon van Bali. De acteur vierde daar zijn vakantie en genoot zichtbaar. Echter kan de 26-jarige Fries niet langer zijn volgers jaloers maken met de beelden. Het is zijn laatste dagje op het vakantieoord.