Volledig scherm
De nieuwe single van Roxeanne wordt gecensureerd. © YouTube Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes gaat nieuwe single censureren

Roxeanne Hazes gaat haar nieuwe single Mama was een klootzak opnieuw opnemen. Bepaalde radiostations willen een gekuiste versie omdat het woord ‘klootzak’ erin voorkomt. ,,Dat vinden ze toch een beetje moeilijk”, aldus de zangeres.

,,Op zich vind ik het wel tof dat je gewoon een gecensureerde versie nodig hebt. Het klinkt heel erg popster-like, heel Amerikaans. Ik vind het wel cool dat mijn liedje gewoon eens een keer geblurd moet worden”, aldus Roxeanne vandaag op NPO Radio 2. Om welke stations het gaat, wil de zangeres niet zeggen. ,,Dat vind ik lullig. Ik wil er wel nog graag gedraaid worden”, zei Hazes die wel aangaf dat het om zenders gaat ‘die Nederlandse muziek draaien’.

Roxeanne: ,,We hebben besloten om in ieder geval voor dat soort stations een andere versie in te zingen. Dan wordt het mama is een rotzak of een drama, ik weet het nog niet precies.” Fans die hopen dat ze straks de nieuwe versie kunnen bemachtigen, moet Roxeanne teleurstellen. ,,Die komt niet op Spotify en dat soort dingen. Het is echt alleen voor die radiostations.”

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.