Jan Smit.
Volledig scherm
Jan Smit. © RTL

RTL heeft nog geen vervanger voor Jan Smit bij The Voice of Holland

UpdateHet is nog niet duidelijk wie Jan Smit komend seizoen gaat opvolgen bij The voice of Holland. RTL heeft nog geen vervanger gevonden, bevestigt een woordvoerder.

2 reacties

 • freddie meulenbroek

  2 maanden geleden
  Jan wie? Ik denk dat hij niet gemist zal worden . Doen jullie nu is een kundig iemand er in als coach dat zal helpen.
 • G Brouwer

  2 maanden geleden
  Ja ik ga hem wel missen want hij is de enige die fatsoenlijk commentaar geeft. De anderen 3 vinden zichzelf erg belangrijk en dat begint mij vreselijk te irriteren. Fatsoensnorm is volledig weg.
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Crisis na crisis in B&B-villa van Jacob: ‘Je bent geen slechte man, maar niet oprecht’

  Crisis na crisis in B&B-villa van Jacob: ‘Je bent geen slechte man, maar niet oprecht’

  Zag B&B Vol Liefde-deelnemer Jacob gisteravond zijn geliefde mesthoop geruïneerd worden nadat Segrun en Monica het onkruid uit zijn tuin in de bak dumpten, niet veel later kwam het pas tot een echte uitbarsting. Een pijnlijke, want tijdens een uit de hand gelopen ruzie onthulden de vrouwen eigenlijk niets in Jacob te zien. ,,Op persoonlijk vlak ben je niet benaderbaar voor mij, voor niemand”, maakte Segrun hem duidelijk voor het oog van 826.000 kijkers.