ANP
Volledig scherm
© ANP

Ruim 800.000 kijkers zien Genee publiek wegsturen bij VI Vandaag

VideoVI Vandaag stuurde  gisteravond klokslag 22.00 uur het publiek bij de uitzending weg. Dat moest vanwege de nieuwe coronaregels. Ruim 800.000 kijkers zagen hoe presentator Wilfred Genee het publiek de deur wees.

 1. PVV zet zaak over uitspraken Özcan Akyol in VI Vandaag niet door

  PVV zet zaak over uitspraken Özcan Akyol in VI Vandaag niet door

  De PVV zet de zaak tegen Özcan Akyol over zijn uitspraken in VI Vandaag - over het ontnemen van stemrecht bij mensen met een moslimachtergrond - niet door. De partij eiste dat de AD-columnist zijn uitspraken binnen vijf dagen zou rectificeren en gaf aan anders te overwegen naar de rechter te stappen. Maar advocaat Geert-Jan Knoops, die de brief naar Akyol verstuurde, heeft geen verder instructies gekregen, bevestigt hij aan deze site.
 2. ‘Matthijs van Nieuwkerk is niet op aarde om quizjes te presenteren’
  AD Media podcast

  ‘Matthijs van Nieuwkerk is niet op aarde om quizjes te presente­ren’

  Het mediapanel zat natuurlijk voor de buis voor de kersverse programma’s van Matthijs van Nieuwkerk. Een mager scorende popmuziekshow POP22 en een redelijk scorende quiz The Connection. Ondanks de tegenvallende cijfers is het panel wel positief over de muziekshow, maar niet onverdeeld enthousiast over de beter scorende quiz. ‘Matthijs van Nieuwkerk is immers niet op aarde om quizjes te presenteren!’