Ondernemer Salar Azimi, die 'niets' met auto's zegt te hebben, poseert met een klein deel van zijn indrukwekkende wagenpark.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondernemer Salar Azimi, die 'niets' met auto's zegt te hebben, poseert met een klein deel van zijn indrukwekkende wagenpark. © Koen Verheijden

Salar verdient 130.000 euro per maand: ‘Loterij winnen? Wat kan ik daar nou mee?’

Waar doen ze het van?De één verdient 130.000 euro per maand, de ander 30.000 per jaar. Bruto. Toch hebben Salar Azimi en Marco de Vrind dezelfde reden om mee te werken aan een nieuw televisieprogramma: de geldschaamte moet maar eens over zijn.

 1. Verbijstering over late terugkeer prinsessen Amalia en Alexia: ‘Vervolg op pijnlijk dossier’
  update/video

  Verbijste­ring over late terugkeer prinsessen Amalia en Alexia: ‘Vervolg op pijnlijk dossier’

  Prinses Amalia (16) en prinses Alexia (15) zijn gisterenavond rond 20.30 uur thuisgekomen. De oudste dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima arriveerden per auto bij paleis Huis ten Bosch. De prinsessen moesten langer in Griekenland blijven, omdat er niet genoeg vliegtickets waren voor het hele gezin, aldus een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst. Het koningspaar arriveerde zaterdagavond op paleis Huis ten Bosch. Dochter prinses Ariane was wel mee teruggereisd.
 2. Luister hier naar alle afleveringen van De Veertigers:

  Luister hier naar alle afleverin­gen van De Veertigers:

  De Veertigers is dé podcast voor iedereen die veertig of ouder is. In tien afleveringen praat Manuel Venderbos van AD Video met radiomaker Sander de Heer, presentatrice Wytske Kenemans en programmamaker Jet Sol over alles wat je meemaakt als veertiger. Want hoe woon je nu, waarom kun je niet meer zo goed tegen drank en heb je eigenlijk wel alles bereikt wat je wilde bereiken? Je hoort het allemaal in De Veertigers. Ook leuk voor 30'ers en 50'ers.