Volledig scherm
© EPA

Samuel L. Jackson 'oogt' boos om filmposter: ‘Wat de vliegende f*ck gebeurt hier?!’

Eén van de filmposters van de nieuwe Marvel-film Spider-Man: Far From Home is een doorn in het oog van Samuel L. Jackson. De acteur spotte iets dat niet klopte en toonde, geheel in eigen stijl, zijn onvrede over het gespotte schoonheidsfoutje.

"Uhhhhhhh, wat de vliegende f*ck gebeurt hier???!!!", vraagt Jackson zich hardop af als hij zijn Marvel-personage Nick Fury op twee posters naast elkaar ziet staan. 

Ooglapje

Fury heeft normaal gesproken een ooglapje over zijn linkeroog, maar op de twee posters is hij te zien met bedekking over zowel zijn linker áls zijn rechteroog. Jackson voorziet zijn tirade van de hashtags 'er gaan koppen rollen' en 'linkeroog muthafukkah', waarmee hij verwijst naar zijn catchphrase 'motherfucker' (klootzak).

Het is trouwens een druk Marvel-jaar voor de 70-jarige acteur. Zijn nieuwste film Spider-Man: Far From Home komt in juli uit, maar eerder dit jaar was Jackson als Nick Fury ook al te zien in Captain Marvel en Avengers: Endgame.

  1. Miljuschka reageert op plussize-ophef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka reageert op plussize-op­hef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka Witzenhausen(34) heeft gisteren in een openhartig bericht gereageerd op de ophef die is ontstaan nadat ze zichzelf een plussize-model noemde. De bak-koningin vindt het zelf ook maar vreemd dat dames met maat 40 al als ‘vol’ worden gezien. Toch hoopt ze dat haar volgers zich niet gek laten maken door dat gegeven. ‘In dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen, terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt.’