Volledig scherm
Een van de Vloggende Hollanders. © SBS

SBS 6 schrapt vooravondflop de Vloggende Hollanders

Na slechts twee weken zijn ze uitgevlogd bij SBS 6. De zender heeft besloten het programma De Vloggende Hollanders uit hun programmering te halen. In plaats daarvan gaat SBS Lachen om Home Video's uitzenden.

Het was hét nieuwe vooravondproject van SBS 6 in het nieuwe jaar: De Vloggende Hollanders. Gewone Nederlanders leggen hun leven vast en daar werd een half uur tv van gemaakt. Na de eerste week vielen de kijkcijfers zo tegen, dat de zender al besloot het programma niet langer om 20.00 uur uit te zenden. Het nieuwe uitzendtijdstip werd 18.30 uur.

Ook daar trok het publiek niet aan. Slechts 139.500 belangstellenden stemden af op het vlogprogramma deze week. Terwijl Utopia, sinds deze week weer tussen 19.30 uur en 20.30 uur te zien, gemiddeld rond de half miljoen kijkers trekt. Dat betekent dat het einde verhaal is voor De Vloggende Hollanders.

  1. Anouk slaat terug na kritiek op hardheid: 'Zeurende hoeren'
    Catfight

    Anouk slaat terug na kritiek op hardheid: 'Zeurende hoeren'

    Het vertrek van Kira Dekker uit The voice of Holland loopt uit op een online catfight tussen de Groningse zangeres en coach Anouk. De rockdiva haalt op Instagram hard uit naar de singer-songwriter, die na haar vertrek uit de RTL4-talentenjacht grappend twitterde dat ze chocolade ging eten en het Anouks schuld zou zijn als ze daar dik van wordt. ,,Het is niet mijn schuld, you stopt het zelf in your mond'', sneert Anouk terug.