Volledig scherm
© ANP Kippa

'SBS moet Piet Paulusma zo snel mogelijk weer in dienst nemen’

Media PodcastTot eind dit jaar presenteert Piet Paulusma nog het weer op SBS 6, daarna houdt het op voor de populaire weerman uit Friesland. Terwijl hij nu beter bij SBS past dan ooit, betoogt tv-columniste Angela de Jong in de nieuwste AD Media Podcast.

Mediaverslaggever Dennis Jansen sprak Paulusma deze week, hij kondigde in dat gesprek een tournee aan langs de twaalf provincies, om afscheid te nemen. ,,Begin dit jaar geloofde SBS nog heilig in de grote sterren, de LED-decors, maar daarna kregen we de Meilandjes en hebben ze ongeveer een 180 graden-draai gemaakt met Lingo, Man bijt Hond, als íemand daarbij past, is het Piet Paulusma wel!‘’, zegt De Jong in de podcast. Jansen: ,,Ik denk wel dat Piet zou willen, als SBS hem zou vragen.’’ 

In de nieuwste AD Media Podcast bespreken Angela de Jong en mediaverslaggevers Dennis Jansen en Gudo Tienhooven het laatste nieuws met presentator Alexander van Eenennaam. Beluister hem hieronder of via Spotify.

  1. Butler klapt uit de school over theemanieren prins Charles: ‘Zijn lepeltje moet altijd rechts liggen’

    Butler klapt uit de school over theemanie­ren prins Charles: ‘Zijn lepeltje moet altijd rechts liggen’

    De Britse troonopvolger prins Charles (71) stelt volgens zijn personeel strenge eisen aan hoe hij zijn kopjes thee geserveerd krijgt. Zo wordt de temperatuur van het water nauwlettend gecontroleerd met een thermometer en moet het handvat van het kopje altijd naar rechts wijzen met een lepeltje precies daaronder, aldus butler Evan Samson die werkt in het Schotse landhuis Dumfries House: eigendom van de prins.