Volledig scherm
Maan de Steenwinkel. © BRUNO PRESS

Simon heeft een dirty mind en Maan is broek vergeten

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het is vandaag precies zeven jaar geleden dat zanger en Topper Jan Smit met zijn Liza trouwde. Gelukkig heeft hij daar, zo verzekert hij zijn volgers, nog geen seconde spijt van gehad.

Presentatrice Nicolette Kluijver heeft vermoedelijk wel spijt. Vooral van haar keuze voor een roze legging in een sportschool met rode lampen.

De ambitieuze meiden van O’G3NE blijven zichzelf uitdagen. Voor Lisa Vol betekent dit dat ze voorlopig haar huis niet meer uit komt.

Dit kiekje beschrijft de stemming van actrice Gaby Blaaser. Herkenbaar.

Zelfs eenzaam in een restaurant zitten ziet er bij dansfanaat Timor Steffens stijlvol uit.

Simon van Nick had op iets heel anders gehoopt toen echtgenote Annemarie vroeg of hij zin had in een triootje.

Presentatrice Gwen van Poorten heeft in New York een bed dat goed veert.

Bettina Holwerda vindt het verschrikkelijk als manlief Jim Bakkum zijn hand op haar zwangere buik legt waar fotografen bij zijn. Hij trekt zich daar niets van aan.

Maan was bij de opnames van haar nieuwe videoclip duidelijk in de war. Ze draagt het overhemd van haar vriend en is haar broek vergeten.

Het zoontje van Birgit Schuurman maakt opvallende dominocreaties.

Zangeres Lisa Lois vindt het hartstikke leuk als fans maandenlang minutieus haar gezicht bestuderen om een schilderij van haar te maken.

Mariska Bauer vermeldt bij deze foto voor de zekerheid dat ze een filter heeft gebruikt.

Aan de konijnenoortjes van sterrenstylist Manon Meijers kwam juist geen enkel filter te pas.

Zangeres Angela Groothuizen raakt niet graag sokken kwijt en daarom stalt ze de voetomhulsels na het wassen allemaal uit in de huiskamer. Dat systeem werkt niet altijd.

Volledig scherm
Maan de Steenwinkel. © BRUNO PRESS
  1. Kijkcijferboost Beau dankzij senioren, kijkers gunnen hem meer

    Kijkcijfer­boost Beau dankzij senioren, kijkers gunnen hem meer

    De onthulling van de winnaar van The Voice Senior heeft de latenightshow van Beau van Erven Dorens een flinke kijkcijferboost gegeven. Het RTL4-programma dat Beau vanaf januari om en om met Jinek gaat presenteren, trok gisteren 853.000 kijkers, goed voor een plekje bij de tien best bekeken tv-programma’s. Kijkers tonen op sociale media sympathie voor Beau en hopen dat de kijkcijfers nog verder gaan groeien. ,,Hij heeft recht op beter.”