Spike van Di-rect gaat trouwen met Bella Hay

Di-rect-gitarist Spike van Zoest mag zich binnenkort ook officieel de schoonzoon van Golden Earring-zanger Barry Hay noemen. Hij gaat namelijk in het huwelijksbootje stappen met Barry's dochter Bella, die ook aan de weg timmert als zangeres. Op Instagram deelt Spike een kiekje waarop ze beiden te zien zijn met de tekst: ,,Ze zei ja!”

Spike vroeg zijn grote liefde eerder deze week ten huwelijk bij de Grand Canyon. “09-10-19", deelden Spike en Bella bij een foto waarop ze stralen bij de diepe kloof in de Amerikaanse staat Arizona die jaarlijks miljoenen toeristen trekt. Het stel kent elkaar uit de muziekwereld. Spike is al jaren succesvol met Di-rect, Bella is leadzangeres van de groep Tears & Marble.

Spike en Bella zijn ruim zeven jaar samen. Bij haar vond de rocker rust, vertelde hij twee jaar geleden aan Viva. ,,Het positieve is dat ik naast de rust met haar ook heel hard kan gaan. We kunnen goed feesten samen en hebben veel gemeenschappelijke passies.”

Volledig scherm
Spike en Bella Hay. © bruno
  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.