Sophie Ellis-Bextor.
Volledig scherm
Sophie Ellis-Bextor. © BrunoPress/Pacific Coast News

Stalker stuurde honderden nare berichten naar Sophie Ellis-Bextor en haar jonge zoon

Een 39-jarige man uit Londen heeft een contactverbod gekregen omdat hij zangeres Sophie Ellis-Bextor maandenlang stalkte. Hij bestookte de Murder on the dancefloor-ster met nare berichten en viel ook haar man en een van haar jonge zoons lastig. Toen hij bij haar huis dertig pakketjes op de stoep had gezet, gaf de politie een waarschuwing, maar die hielp niet.

 1. Sophie Ellis-Bextor: ‘Ik werd op mijn 17de verkracht door een man van 29’

  Sophie El­lis-Bex­tor: ‘Ik werd op mijn 17de verkracht door een man van 29’

  Zangeres Sophie Ellis-Bextor (42) is als 17-jarig meisje verkracht door een man van 29. Ze werd daarbij ontmaagd. Dat stelt ze in een voorpublicatie van haar autobiografie, die binnenkort verschijnt. Ze vertelt niet wie de man is, want daar gaat het haar niet om. Ze wil iedereen meegeven waar de grens ligt tussen goed en slecht, inclusief haar eigen vijf zoons. ‘Ik wil dat ze actief de wens hebben dat de andere persoon ook gelukkig is.’
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.