Steven Brunswijk in gesprek met Willem II Stadion over show voor 20.000 man

met videoCabaretier Steven Brunswijk is in gesprek met het Koning Willem II Stadion in Tilburg om daar een show neer te zetten voor 20.000 fans. Dat zou volgende zomer moeten plaatsvinden, onder de noemer Steven and friends.

 1. Bloedstollende ontknoping in De Verraders: 'Ben ik wel zo lief als dat ik eruit zie?’
  Spoiler alert

  Bloedstol­len­de ontknoping in De Verraders: 'Ben ik wel zo lief als dat ik eruit zie?’

  Na acht weken gekonkel, liegen en bedriegen is er vanavond in een zinderende finale een einde gekomen aan het tweede seizoen van het hitprogramma De Verraders. 1,2 miljoen kijkers zagen hoe de Getrouwen de laatste Verrader wisten te ontmaskeren, maar ook daarna bleef het bloedstollend spannend. Zou de zilverschat worden verdeeld of ging iemand er met de winst vandoor? Wil je niet weten wie de winnaar is? Lees dan niet verder.
 2. Experts: ‘Kritiek op Steven Brunswijk laat zien dat andere relatievormen nog niet geaccepteerd worden’
  PREMIUM

  Experts: ‘Kritiek op Steven Brunswijk laat zien dat andere relatievor­men nog niet geaccep­teerd worden’

  Het is ‘gestoord’ en ‘onwijs verdrietig’ dat de pasgetrouwde cabaretier Steven Brunswijk (38) met een statement moest komen over zijn veelbesproken tongzoen met een onbekende vrouw tijdens de Pride in Amsterdam. Dat zeggen verschillende relatietherapeuten en psychologen tegen deze site. ,,Het laat zien dat het hebben van een andere relatievorm nog lang niet overal wordt geaccepteerd”, aldus relatietherapeut Nynke Nijman van de NVVS.