Volledig scherm
Taylor Swift © Evan Agostini/Invision/AP

Taylor Swift annuleert show bij paardenraces waar ze veel kritiek op kreeg

Taylor Swift heeft haar optreden bij de Melbourne Cup geannuleerd. De organisatie van de paardenraces had haar show eerder deze maand groots aangekondigd, maar de drukke agenda van de zangeres laat dat niet langer toe.

Taylor Swift zou op 5 november twee liedjes van haar nieuwe album Lover zingen, maar dat blijkt niet langer mogelijk door wijzigingen in haar promotietournee in Azië.

De zangeres lag onder vuur bij dierenactivisten. Zij eisten van de Amerikaanse ster dat ze niet zou komen optreden. Ze beschuldigden haar van het “goedkeuren van dierenmishandeling”. Sinds 2013 zijn zes paarden omgekomen tijdens de paardenraces. Vorig jaar werd een paard op de baan uit zijn lijden verlost na het breken van zijn schouder.

Het is nog niet bekend wie Taylor Swift komt vervangen.

  1. BN’ers storten zich massaal op viral challenge van Dolly Parton
    Social media challenge

    BN’ers storten zich massaal op viral challenge van Dolly Parton

    Dolly Parton plaatste gisteren een viertal foto’s van zichzelf waarmee ze de wijze waarop mensen zich op elk sociale media-kanaal weer anders profileren op de hak neemt. ,,Get a woman who can do it all!’’, aldus de 74-jarige countryzangeres, die er vervolgens viral mee ging. Ellen DeGeneres en andere sterren volgden al snel haar voorbeeld. Ook bekend Nederland doet nu een duit in het zakje, wat leidt tot een bonte verzameling hilarische foto’s. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.