Temptation-babe Pommeline onherkenbaar na make-over

VideoDe Belgische Temptation Island-babe Pommeline Tillière blijkt er met kleding behoorlijk anders uit te zien dan hoe ze zich in de realityserie presenteerde. De rondborstige tattoo-artieste liet zich strikken voor een make-over in een Vlaamse show en transformeerde plots tot een keurig dametje.

Volledig scherm
Pommeline in Temptation Island © Vijf.be

De ruim 250.000 kijkers van Zo Man Zo Vrouw, dat lijkt op de Nederlandse versie van Hotter Than My Daughter, herkenden Pommeline nauwelijks met kleding aan. Met haar blonde haar netjes in een staart, een kokerrok tot over de knie, koningsblauw truitje zonder decolleté en hoge hakken was de verleidster in een klap een onschuldige vrouw. 

,,Het is jong, fris, modieus, vrouwelijk'', oordeelde de Vlaamse stylist Jani Kazaltis gisteravond. ,,Het is een beetje Kim Kardashian!'' Pommelines moeder, die ook door de verf werd gehaald, viel hem bij. ,,Ja, het is mooi. En klassevol.''

De wulpse blondine, die om een Victoria Beckham-look vroeg, is zelf ook laaiend enthousiast. ,,De schmink is keimooi. En hakken. Ja, geen witte sneakers.

Pommeline werd in het laatste seizoen van Temptation Island verliefd op de Nederlandse kandidaat Merijn. De twee zijn nog steeds samen.

  1. Duizenden metalfans woest: headliner Manowar treedt op allerlaatste moment niet op

    Duizenden metalfans woest: headliner Manowar treedt op allerlaat­ste moment niet op

    Het is de grootste nachtmerrie van iedere festivalorganisatie: een headliner die op het allerlaatste moment afzegt en vervolgens jouw medewerkers publiekelijk de schuld geeft van wanbeleid. Het gebeurde afgelopen weekend op Hellfest in Frankrijk, een populair metalfestival waar jaarlijks duizenden Nederlanders naartoe gaan. De Amerikaanse metalband Manowar is de boeman in dit verhaal. ,,Ik kwam helemaal vanuit Zuid-Amerika om ze te zien...’’