De Philharmonie Zuidnederland opent haar 10-jarig jubileum groots met het filmconcert: ‘The Fellowship of the Ring'. Terwijl de film wordt vertoond spelen en zingen meer dan 200 muzikanten en koorleden live de muziek.
Volledig scherm
De Philharmonie Zuidnederland opent haar 10-jarig jubileum groots met het filmconcert: ‘The Fellowship of the Ring'. Terwijl de film wordt vertoond spelen en zingen meer dan 200 muzikanten en koorleden live de muziek. © Cinema in Concert

The Lord of the Rings, maar dan in een giga live-uitvoering, recht voor je neus

Als je denkt dat Efteling in Concert met een 70-koppig orkest vorig jaar een hele happening was, zet je dan maar schrap voor het filmconcert The Fellowship of the Ring. In september zitten er meer dan 200 musici en koorleden op het podium.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.