Volledig scherm
The Script © EPA

The Script geeft verrassingsoptreden in Amsterdam

The Script is morgen in Amsterdam te vinden. De Ierse rockband geeft een verrassingsoptreden in het centrum van de stad, zo kondigden de leden donderdag aan via sociale media.

,,Amsterdam! We spelen morgen een korte set in Irish Pub Hoopman op het Leidseplein. Wees erbij, dit wil je niet missen”, aldus The Script. Het optreden begint om 14.00 uur.

Dat de groep rond zanger Danny O’Donoghue mogelijk naar Amsterdam zou komen, werd woensdag al een beetje duidelijk. Toen vroeg de band ‘voor een vriend’ of iemand misschien een goede Ierse pub in het centrum van Amsterdam wist.

Binnenkort lanceert The Script zijn zesde album. De eerste single, The Last Time, werd vorige maand gereleaset.

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.