Volledig scherm
The Script komt volgend jaar weer naar Nederland. De Ierse band geeft op 20 en 21 maart concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam, zo heeft concertorganisator MOJO bekendgemaakt. © EPA

The Script kondigt twee shows in Ziggo Dome aan

Vanmiddag gaven de heren van The Script nog een verrassingsoptreden in Amsterdam, maar wie dat gemist heeft kan binnenkort in de herkansing. Op 20 en 21 maart staat de band in Ziggo Dome met hun Sunsets & Full Moons tour.

De shows staan in het teken van het nieuwe album Sunsets & Full Moons dat volgende maand uitkomt. De tour bevat 21 concerten, waarvan dat in Amsterdam het sluitstuk is. De kaartverkoop start 18 oktober om 10:30 uur via Ticketmaster.

The Script, een band rond zanger Danny O’Donoghue, speelde vanmiddag vanaf 14 uur een korte set in Irish Pub Hoopman op het Leidseplein in Amsterdam. 

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.