The Weeknd keert dit jaar terug in Nederland.
Volledig scherm
The Weeknd keert dit jaar terug in Nederland. © EPA

The Weeknd komt naar Nederland

The Weeknd maakt dit jaar weer zijn opwachting in Nederland. De r&b-zanger staat op 27 oktober in de Amsterdamse Ziggo Dome. Dat heeft organisator MOJO vandaag bekendgemaakt.

Het concert van The Weeknd maakt deel uit van zijn wereldtournee, dat in het teken staat van zijn nieuwe album After Hours. De zanger zal zijn concertenreeks in Canada aftrappen en doet daarna onder meer Noord-Amerika aan. In oktober en november maakt hij zijn entree in Europa en is hij te zien in Frankrijk, België, Duitsland, Engeland en nu dus ook Nederland.

The Weeknd werd bij het grote publiek vooral bekend met de hit Earned It. Hij werkte samen met grote artiesten, onder wie rapper Drake. In 2017 stond hij ook in de Ziggo Dome.

De kaartverkoop gaat vrijdag 28 februari om 10.00 uur van start.

  1. The Passion raakt kijkers in coronatijd: ‘Gek om iedereen te zien knuffelen’

    The Passion raakt kijkers in coronatijd: ‘Gek om iedereen te zien knuffelen’

    The Passion bleek deze Witte Donderdagavond voor veel kijkers vooral symbool te staan voor wat de meesten al zo lang moeten missen: contact met naasten, knuffelen, handen vasthouden en samenzijn. Ook verteller van het paasverhaal op NPO 1 Johnny de Mol liet in een boodschap aan zijn moeder weten dat hij haar mist. ,,Mam ik bel je na de uitzending en ik hoop dat wij binnenkort ook weer gewoon samen kunnen zijn.”